Het Lokaal Top 2000 café

maandag 26 t/m zaterdag 31 december

Tijdens Kerst en Oudejaarsavond wordt Het Lokaal omgetoverd tot een sfeervol Top 2000 café! Mis helemaal niets van de Top 2000 en kom borrelen, kijken en luisteren bij Het Lokaal Drunen.

Borrelen, kijken en luisteren naar de Top 2000!
Ons Top 2000 café wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door Expert vd Griendt in Drunen, die de tv-schermen en de technische hoogstandjes verzorgt. Zo kun je tijdens de lunch, het diner en de borrel genieten van de muziek van de Top 2000. 

VINYL DJ
En van dinsdag 27 december t/m vrijdag 30 december draait een Vinyl DJ tussen 19:30 – 23:00 uur de beste hits van de volgende dag. En deze wordt samengesteld door niemand minder dan… jullie!

Reserveren
Reserveren is alleen mogelijk op 2e Kerstdag. Dinsdag 27 t/m zaterdag 31 december nemen wij helaas geen reserveringen aan voor lunch, diner of borrel. Dus loop gerust even binnen)

Winter terras
Binnen geen plek meer? Geen probleem! Want ook op ons overdekt winterterras is het genieten in Top 2000 stijl. Ons overdekt terras, fleecedekens, warmtelampen en heaters zorgen ervoor dat je tot laat in de uurtjes ook lekker buiten kunt borrelen. En onze Top 2000 kaart met heerlijke warme dranken en hapjes maken de beleving helemaal compleet.

Top 2000 Live in Concert @Wijnand van Delft
NIEUW! En dit jaar starten we al op 2e Kerstdag. En na sluitingstijd bij Het Lokaal kunnen we de lijst der lijsten hard mee zingen bij de “Top 2000 live in concert” @Wijnand van Delft! Eén groot meezingfeest, een fantastische band en de beste hits aller tijden komen samen bij Partycentrum Wijnand van Delft. En de laatste uurtjes neemt Feestcafé ’T Hart het roer over! Dan gaan we even terug naar de goede ouwe tijd met het bekende feestteam en DJ Louis La Porte. En niet te vergeten; Samen afsluiten op Papa Chico natuurlijk!

Wil jij dit niet missen? Scoor dan snel je tickets via www.qtickets.nl/wijbaevents

Algemene informatie – Het Lokaal Top 2000 café

Wanneer:                           Maandag 26 december t/m vrijdag 31 december
Entree:                                 GRATIS
Adres:                                  Raadhuisplein 12 in Drunen

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

[av_comments_list