Heerlijke feestdagen bij Het Lokaal!

Dickens Festijn Drunen – 14 & 15 december

Glühwein en warme chocolademelk!

Zaterdagavond 14 en zondag 15 december is alweer de 15e editie van het Dickens Festijn Drunen! Inmiddels is dit evenement uitgegroeid tot het leukste winterevenement van Brabant.

Gedurende deze avond en dag verandert het straatbeeld van Drunen in een levend negentiende eeuws tafereel. De Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie.

Ook bij Het Lokaal kun je in deze winterse sferen genieten van Glühwein of warme chocolademelk bij het kampvuur.

             

1e kerstdag – 25 december

High Beer & High Wine!

Kom op 1e Kerstdag sfeervol High bieren/wijnen met je vrienden en/of familie. Geniet van hartige én zoete lekkernijen, warme gerechten, een kerstdessert én bijpassende speciaal bieren of wijnen! Dorst en honger gekregen? Lees dan snel verder!

             

2e kerstdag – 26 december

Geniet van een 3-gangen Kerstmenu!

Naast onze huidige dinerkaart, hebben wij speciaal voor deze feestdag een 3-gangen Kerstmenu samengesteld! Alle favoriete gerechten van onze chef-koks kun je hierin terugvinden. Voor maar € 32,50 kun je culinair dineren met je vrienden en/of familie op 2e Kerstdag. En we hebben ook een leuke combideal!

Nieuwsgierig geworden naar ons Kerstmenu en de combideal? Lees dan snel verder!

Het Lokaal Top 2000 café – 27  t/m 31 december

Kom borrelen, kijken en luisteren naar de Top 2000!

Tussen Kerst en Oudejaarsavond wordt Het Lokaal omgetoverd tot een sfeervol Top 2000 café! Mis helemaal niets van de Top 2000 en kom borrelen, kijken en luisteren bij ons in het café!

Het Lokaal Top 2000 café wordt mede mogelijk gemaakt door Expert vd Griendt in Drunen die de tv-schermen en de technische hoogstandjes verzorgd.

Klik op onderstaande button voor meer informatie:

Eindejaarsactie 2019

Spaar mee voor mooie prijzen!

Ook Het Lokaal doet mee aan de Eindejaarsactie van Buitengewoon Drunen. Bij veel winkels kun je als consument kans maken op vele mooie prijzen die ter beschikking gesteld worden. Er is 1 grootse trekking waarbij veel prijzen te winnen zijn, dus heeeeel veel kans om met een mooie prijs naar huis te gaan.

De actieperiode loopt van vrijdag 22 november t/m vrijdag 27 december 2019.

Prijsuitreiking

Op zaterdag 28 december zal vanaf 17.00 uur de uitreiking plaatsvinden. Op het Raadhuisplein zullen we daar een gezellige happening van maken. We zien jou dan ook graag om de mogelijke prijs in ontvangst te nemen.

Nieuwjaarsdag – 1 januari

Wij wensen u een gelukkig nieuwjaar! Op woensdag 1 januari zijn wij helaas gesloten. Vanaf 2 januari kunt u weer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, diner of borrel.