ZOMER OP HET RAADTHUISPLEIN 2020

4 weekenden met het hele plein op reis!

4 weekenden lang wordt het Raadhuisplein omgetoverd tot een waar vakantie paradijs! Samen met alle thuisblijvers gaan we dit jaar op vakantie in het mooie Drunen.

RaadTHUISplein
De Arcade, Het Lokaal, La Cantina en Plein 13 gaan een mooie samenwerking aan deze zomer. Maar liefst 4 weekenden lang nemen zij je mee op reis. Gaat de vakantie naar het mooie Spanje, de Caribbean, Italië of Frankrijk helaas niet door? Wees niet teleurgesteld, want vliegen is niet meer nodig!

Viva España
De reis begint op 1 en 2 augustus in Spanje! Het vakantiegevoel begint al wanneer je loopt door het centrum. Over heel het RaadTHUISplein hoor je de vrolijke Spaanse muziek en wordt het plein omgetoverd tot een waar vakantie paradijs. Heerlijk ontspannen met een glas Sangria, een Spaans biertje en de échte Spaanse tapas kan bij een van de deelnemende restaurants. Terwijl jij geniet van de zomerse sferen kunnen de kids zich vermaken op het tropisch springkussen. En op zaterdagavond zal een Spaans duo je vermaken met live muziek.

4 weekenden lang
Zet naast 1 & 2 augustus ook het weekend van 15&16, 22&23 en 29&30 augustus in je agenda! Want dan nemen wij je mee naar de Caribbean, Italië en Frankrijk. Ook dan zal heel het RaadTHUISplein omgetoverd worden tot een waar vakantie paradijs en kun je heerlijk sfeerproeven bij een van de deelnemende restaurants.

 Algemene informatie

Weekenden:    1&2, 14&15, 22&23 en 29&30 augustus
Entree:             Gratis
Adres:               Raadhuisplein, 5151JH, Drunen
Restaurants:   De Arcade, Het Lokaal, La Cantina en Plein 13

Houdt ons Facebook Evenement in de gaten voor meer informatie.

Vacature Assistent-Bedrijfsleider

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een échte horecatopper die beschikt over management skills. Kom jij Yalou (bedrijfsleider) en ons team versterken als Assistent-Bedrijfsleider? Solliciteer dan snel! Stuur je cv en motivatiebrief naar wijnand@wijnandvandelft.nl

Interesse? Bekijk dan hier jouw nieuwe uitdaging!