Onze webshop is weer online!

Thuis genieten met de decemberdagen
Tijdens de eerste sluiting van de horeca was de webshop en daarbij de samenwerking met Het Lokaal een groot succes! Vandaar dat we de webshop weer een nieuw leven in blazen tijdens de gezellige decemberdagen. Want ook de feestdagen vier je met Wijnand van Delft!

De feestdagen
Organiseer bijvoorbeeld een gezellige (online) pepernotenborrel of maak pakjesavond helemaal compleet met onze heerlijke producten! Of verras een vriend of familielid met een heerlijk ontbijtje of een mooie cadeaupakket. En je hoeft er niet eens de deur voor uit. Op vrijdag, zaterdag en zondag bezorgen wij in de Gemeente Heusden en Waalwijk op een tijdstip naar jouw keuze. En ook de weekenden na Sinterklaas en tijdens de mooie kerstdagen kun je genieten van onze heerlijke producten.

Bezorgpieten
Maak van jouw bezorgmoment een compleet feestje met onze bezorgpieten! Op 4, 5 of 6 december kun je ervoor kiezen om je bestelling (en al je cadeautjes van je verlanglijstje) door onze speciale bezorgpieten te laten bezorgen. Zo wordt pakjesavond voor de kids een beleving om nooit meer te vergeten!

Wil je ook dat onze bezorgpieten een cadeautje(s) of gedichtje bij de bestelling meegeeft? Dat kan! Vraag dan aan Sinterklaas of hij vóór donderdag 3 december de cadeautjes/gedichtje afgeeft bij Partycentrum Wijnand van Delft (Anton Pieckplein 73, Drunen)

Neem snel een kijkje op onze webshop! https://lokaaldrunen.nl/winkel/