Evenementen Agenda
DatumEvenementKorte omschrijving
24 & 25 juliRaadTHUISplein – Griekenland4 weekenden lang wordt het Raadhuisplein omgetoverd tot een waar vakantie paradijs! Samen met alle thuisblijvers gaan we dit jaar op vakantie in het mooie Drunen!
31 juli & 1 augRaadTHUISplein – Frankrijk4 weekenden lang wordt het Raadhuisplein omgetoverd tot een waar vakantie paradijs! Samen met alle thuisblijvers gaan we dit jaar op vakantie in het mooie Drunen!
28 & 29 augustusRaadTHUISplein – Spanje4 weekenden lang wordt het Raadhuisplein omgetoverd tot een waar vakantie paradijs! Samen met alle thuisblijvers gaan we dit jaar op vakantie in het mooie Drunen!
4 & 5 sepRaadTHUISplein – Italië4 weekenden lang wordt het Raadhuisplein omgetoverd tot een waar vakantie paradijs! Samen met alle thuisblijvers gaan we dit jaar op vakantie in het mooie Drunen!
25 t/m 31 decHet Lokaal Top 2000 caféTussen Kerst en Oudejaarsavond wordt Het Lokaal omgetoverd tot een sfeervol Top 2000 café! Mis helemaal niets van de Top 2000 en kom borrelen, kijken en luisteren bij ons in het café!

ZOMER OP HET RAADTHUISPLEIN 2021

Ook dit jaar wordt het Raadhuisplein 4 weekenden lang omgetoverd tot een waar vakantieparadijs! Samen met alle thuisblijvers gaan we dit jaar op vakantie in het mooie Drunen. Maar liefst 4 weekenden lang nemen wij je mee op reis!

We dansen de Sirtaki!

De reis begint op 24 en 25 juli in Griekenland! Het vakantiegevoel begint al wanneer je loopt door het centrum. Over heel het RaadTHUISplein hoor je de vrolijke Griekse muziek en wordt het plein omgetoverd tot een waar vakantie paradijs. Heerlijk ontspannen met een glas Ouzo en een pita Gyros kan bij een van de deelnemende restaurants.

Terwijl jij geniet van de zomerse sferen kunnen de kids zich vermaken op het tropisch springkussen. En op zaterdag en zondag zal een Griekse muzikant je vermaken met live muziek.

4 weekenden lang

24 & 25 juli: GRIEKENLAND
31 juli & 1 augustus: FRANKRIJK
28 & 29 augustus: SPANJE
4 & 5 september: ITALIË

Koop je bonnenboekjes en je VIP voucher voor extra steun via https://gnius.dev/fcdrunen/

Houd onze Socials goed in de gaten voor het laatste nieuws! Ga voor meer informatie naar: RaadTHUISplein 2021


23 maart 2021

Drunen (s)tapt door!

Drunen – Drunen (s)tapt door is een gezamenlijke actie van lokale ondernemers en is ontstaan om de Drunense Horeca te steunen. Want bij aankoop van jouw Drunense sneakers krijg je €75,00 terrastegoed retour. Een mooie samenwerking die loopt als gegoten. Net als de schoenen natuurlijk!

Drunense sneakers
Laat zien dat je ’n echte Drunenaar bent en steun de lokale horeca. En met deze Drunense sneakers zit jij er straks tip top bij op het terras. Deze gezamenlijke (en belangeloze) actie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Drunen Schoenfabriek die de Drunense sneaker op maat voor je maakt, Vermeulen & Vermeulen Reclame verzorgt de opdruk van de sneaker, Maerschalk Mediaproducties heeft de schoen ontworpen en Smits Modeschoenen Heusden & Het Lokaal Drunen dienen als Paslokaal. Kortom: een mooie samenwerking van lokale ondernemers!

Lees verder….

Lees hier het volledige Persbericht!