Evenementen Agenda
DatumEvenementKorte omschrijving
Dinsdag 14 februariValentijnsdagTrakteer jouw Valentijntje op een 4-gangen diner! Reserveer via info@lokaaldrunen.nl of bel naar 0416 – 820 390
17 t/m 22 februariCARNAVAL 2023Reserveer alvast je tafel voor jou en je vrienden. En we hebben ook een speciaal Carnavalsmenu samengesteld voor unne goeie bujum!
Woensdag 22 maartPUBQUIZ – Lente in je BOLHet is weer kwizzztijd! Trommel je vrienden op en kom gezellig quizen.Test jullie kennis onder het genot van een hapje en een drankje.
Woensdag 29 maartPUBQUIZ – Lente in je BOL = VOLWoensdag 29 maart is vol. Schrijf je in voor woensdag 22 maart.
Woensdag 28 juniPUBQUIZ – Zomer in je BOLHet is weer kwizzztijd! Trommel je vrienden op en kom gezellig quizen.Test jullie kennis onder het genot van een hapje en een drankje.
Woensdag 27 septemberPUBQUIZ – Het BockaalHet is weer kwizzztijd! Trommel je vrienden op en kom gezellig quizen.Test jullie kennis onder het genot van een hapje en een drankje.
Woensdag 20 decemberPUBQUIZ – Top 2000Het is weer kwizzztijd! Trommel je vrienden op en kom gezellig quizen.Test jullie kennis onder het genot van een hapje en een drankje.
zaterdag 7 oktoberOKTOBERFEST DRUNEN @Wijnand van DelftKoop je tickets via www.qtickets.nl/wijnand

VIER DE LIEFDE
Dinsdag 14 februari

Voor alle tortelduifjes, verliefde stelletjes, voor altijd samen koppetjes, hebben wij een vier gangen menu samengesteld! Maar natuurlijk ook een aanrader om samen te delen met je scharrel, twarrel, kwarrel …. als het maar gezellig, lekker en vooral veul is! De laatste twee kunnen we jou zeker garanderen.

Dus reserveer jouw tafel via info@lokaaldrunen.nl of bel naar 0416 – 820 390

CARNAVAL 2023

Kom jij ook unne goeie bojum leggen tijdens carnaval? Reserveer dan snel om verzekerd te zijn van een plekske bij ons in ’t Lokaal. En speciaal voor grote groepen hebben wij een Carnavalsmenu samengesteld! KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

CARNAVAL BIJ WIJNAND VAN DELFT

Het is weer tijd voor de zwaarste 4-daagse van Brabant! Het Partycentrum wordt weer als vanouds omgedoopt tot het feestpaleis van Drunen en omstreken. Met bekende resident DJ’s achter de knoppen en een Duitse feestband maken we er 4 dagen lang een goei carnavals fiske van.

KLIK HIER VOOR HET VOLLEDIGE PROGRAMMA

PUBQUIZ – Lente in je BOL
Het is weer kwizzztijd! Trommel je vrienden op en kom gezellig quizen op woensdag 22 maart. Dat breekt de week zo lekker doormidden! Test jullie kennis onder het genot van een hapje en een drankje. Vooraf eerst wat eten? Dat kan natuurlijk ook! Reserveer dan tijdig via 0416 – 820 390 of mail naar info@lokaaldrunen.nl

Woensdag 22 maart
19.30 – 22.00 uur (Quiztijd)
Inschrijving: € 5,00 per persoon

Inschrijving + weekhap: € 17,50 per persoon
Maximaal 6 personen per team
Schrijf je in via info@lokaaldrunen.nl of aan de bar

Volgende edities
Noteer ook vast de onderstaande data in je agenda, want er volgen nog 3 edities dit jaar!
Woensdag 28 juni
Woensdag 27 september
Woensdag 20 december