Evenementen Agenda
DatumEvenementKorte omschrijving
8 & 9 meiMoederdagVerwen je (schoon)moeder met een heerlijk ontbijt, High Tea, Barbecue of Borrelbox!
13 juni21:00u: Nederland – Oekraïne Volgt de EK wedstrijden live op het terras van Het Lokaal.
17 juni21:00u: Nederland – OostenrijkVolgt de EK wedstrijden live op het terras van Het Lokaal.
19 & 20 juniBiergarten Festival2 dagen lang wordt het Raadhuisplein (Rathausplatz) omgetoverd tot een gezellige Biergarten.
21 juni18:00u: Noord-Macedonië – NederlandVolgt de EK wedstrijden live op het terras van Het Lokaal.
3 & 4 juliBiergarten Festival 2.02 dagen lang wordt het Raadhuisplein (Rathausplatz) omgetoverd tot een gezellige Biergarten.
24 & 25 juliRaadTHUISplein – Griekenland4 weekenden lang wordt het Raadhuisplein omgetoverd tot een waar vakantie paradijs! Samen met alle thuisblijvers gaan we dit jaar op vakantie in het mooie Drunen!
31 juli & 1 augRaadTHUISplein – Frankrijk4 weekenden lang wordt het Raadhuisplein omgetoverd tot een waar vakantie paradijs! Samen met alle thuisblijvers gaan we dit jaar op vakantie in het mooie Drunen!
7 & 8 augZomer CarnavalVan de online Dwergonische Kroegentocht in een “solonaise”, naar het Raadhuisplein in de polonaise! Samen met jullie én de Drunense kroegen halen we Carnaval 2021 even dubbel in!
22 augVerplaatsfestijnHet Paasfestijn wordt Verplaatsfestijn!
28 & 29 augustusRaadTHUISplein – Spanje4 weekenden lang wordt het Raadhuisplein omgetoverd tot een waar vakantie paradijs! Samen met alle thuisblijvers gaan we dit jaar op vakantie in het mooie Drunen!
4 & 5 sepRaadTHUISplein – Italië4 weekenden lang wordt het Raadhuisplein omgetoverd tot een waar vakantie paradijs! Samen met alle thuisblijvers gaan we dit jaar op vakantie in het mooie Drunen!
2 & 3 oktSpeciaalbier & Streetfood FestivalHet Raadhuisplein wordt dit weekend omgetoverd tot een waar festivalterrein! Kom speciaal bieren proeven bij diverse brouwers en streetfood gerechtjes proeven van de lokale restaurant.

Fijne Moederdag!

Vier het op zaterdag 8 of zondag 9 mei

Voor je het weet is het alweer Moederdag! Zoek je nog een leuk cadeau voor je (schoon)moeder? Verwen haar dan met een heerlijk ontbijt, High Tea, Barbecue of de Borrelbox Lokaalicious!

Neem eens een kijkje op de webshop voor nog meer lekkers!


23 maart 2021

Drunen (s)tapt door!

Drunen – Drunen (s)tapt door is een gezamenlijke actie van lokale ondernemers en is ontstaan om de Drunense Horeca te steunen. Want bij aankoop van jouw Drunense sneakers krijg je €75,00 terrastegoed retour. Een mooie samenwerking die loopt als gegoten. Net als de schoenen natuurlijk!

Drunense sneakers
Laat zien dat je ’n echte Drunenaar bent en steun de lokale horeca. En met deze Drunense sneakers zit jij er straks tip top bij op het terras. Deze gezamenlijke (en belangeloze) actie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Drunen Schoenfabriek die de Drunense sneaker op maat voor je maakt, Vermeulen & Vermeulen Reclame verzorgt de opdruk van de sneaker, Maerschalk Mediaproducties heeft de schoen ontworpen en Smits Modeschoenen Heusden & Het Lokaal Drunen dienen als Paslokaal. Kortom: een mooie samenwerking van lokale ondernemers!

Lees verder….

Lees hier het volledige Persbericht!

1 maart 2021

Gesloten tot nader bericht
Met pijn in ons hart hebben wij helaas besloten om te stoppen met onze Take-Away. De opbrengsten wegen niet meer op tegen de kosten die gemaakt worden. En dit gaat helaas niet meer…We willen iedereen bedanken voor hun steun en bijdrage de afgelopen periode. We hopen jullie snel weer te mogen ontvangen voor een heerlijke lunch, diner of borrel op ons terras.

Sleuteloverdracht
Op 1 maart heeft Wijnand van Delft de sleutels van Het Lokaal ingeleverd bij de burgemeester van de Gemeente Heusden. Er is voorlopig geen perspectief voor de horecabranche. Met dit mooie lenteweer zien we dat de parken overvol zijn. Deze mensen kunnen op dat moment beter op een verantwoordelijke manier op het terras zitten.

Klaar voor de (her)opening
We hebben na de 1e lockdown in juni laten zien dat we op een veilige manier gasten kunnen ontvangen en een heerlijke lunch, diner of borrel kunnen serveren. We zouden ons graag op deze manier weer willen herpakken.

Ons terras staat klaar en binnen is er zitruimte gecreëerd voor maximaal 30 personen. We zijn klaar voor de (her)opening, maar we ontvangen helaas nog geen gasten. We zijn druk bezig om met de huidige regels wel iets leuks op het plein te creëren. Houd ons dus goed in de gaten!

Foto: Drunen4you