Evenementen Agenda
DatumEvenementKorte omschrijving
28 & 29 meiSpeciaalbier Festival | Zomereditie 2022!Save the date! Want in het weekend van 28 & 29 mei wordt het Raadhuisplein in Drunen omgetoverd tot een waar festivalterrein! 

Hier kun je bij zes verschillende brouwers meer dan veertig bieren proeven.

30 mei t/m 6 juniGeslotenVanwege de Kermis zijn wij helaas gesloten vanaf maandag 30 mei t/m maandag 6 juni. Vanaf dinsdag 7 juni staan wij weer voor u klaar voor een heerlijke lunch, diner of borrel.
Woensdag 29 juniZomer in je BOL quizHet is weer kwizzztijd! Trommel je vrienden op en kom gezellig quizen op woensdagavond 29 juni. Test jullie kennis onder het genot van een hapje en een drankje.
2 & 3 juliZomer op het RaadTHUISpleinOok dit jaar wordt het Raadhuisplein 5 weekenden lang omgetoverd tot een waar vakantieparadijs! Samen met alle thuisblijvers gaan we dit jaar op vakantie in het mooie Drunen.
Zaterdag 16 juliStoere Mannen BBQ workshopEen BBQ workshop bij Partycentrum Wijnand van Delft, onder begeleiding van BBQ-expert Miguel Mahieu. Je leert alles over de verschillende barbecue technieken. Koop je tickets via www.lokaaldrunen.nl/winkel
16 & 17 juli12e editie van Beachvolleybal HeusdenOp zaterdag 16 juli wordt er de hele dag op recreatief niveau gespeeld. De dag erop zullen de gevorderden aan bod komen. De wedstrijden kunnen worden bekeken vanaf ons sfeervol terras.

Aanmelden kan via www.beachvolleybalheusden.nl

23 & 24 juliZomer op het RaadTHUISpleinOok dit jaar wordt het Raadhuisplein 5 weekenden lang omgetoverd tot een waar vakantieparadijs! Samen met alle thuisblijvers gaan we dit jaar op vakantie in het mooie Drunen.
30 & 31 juliZomer op het RaadTHUISpleinOok dit jaar wordt het Raadhuisplein 5 weekenden lang omgetoverd tot een waar vakantieparadijs! Samen met alle thuisblijvers gaan we dit jaar op vakantie in het mooie Drunen.
6 & 7 augustusZomer op het RaadTHUISpleinOok dit jaar wordt het Raadhuisplein 5 weekenden lang omgetoverd tot een waar vakantieparadijs! Samen met alle thuisblijvers gaan we dit jaar op vakantie in het mooie Drunen.
27 & 28 augustusZomer op het RaadTHUISpleinOok dit jaar wordt het Raadhuisplein 5 weekenden lang omgetoverd tot een waar vakantieparadijs! Samen met alle thuisblijvers gaan we dit jaar op vakantie in het mooie Drunen.
Zondag 4 septemberHeusdense HeerenritVele chique geklede heren en bijpassend geklede dames nemen plaats op de zadels van hun motorfietsen, bromfietsen en eigenzinnige tweewielige machines om in grootste stijl geld in te zamelen voor het goede doel
Zaterdag 10 septemberOver het PleinfestijnTijdens De 80 van de Langstraat organiseert de gezamenlijke horeca Raadhuisplein Drunen het leukste evenement van de avond, mis het niet!

Speciaalbier Festival | 28 & 29 mei
Kom proeven – proosten – praten op het Speciaal Bier Festival, Zomer Editie 2022!

In het weekend van 28 & 29 mei wordt het Raadhuisplein in Drunen omgetoverd tot een waar festivalterrein. Hier kun je bij zes verschillende brouwers meer dan veertig bieren proeven.

Bij de foodtrucks kun je genieten van lekkere gerechtjes en een live band zorgt voor gezellige tunes! Op zondag kunnen de kinderen springen en spelen terwijl jij geniet van lekkere speciaalbieren en hapjes!

Datum:
Zaterdag 28 mei van 15:00 tot 00:00
Zondag 29 mei van 14:00 tot 20:00

Klik hier en bestel jouw tickets!

MEER INFORMATIE

Zomer in je BOL quiz | 29 juni
Het is weer kwizzztijd!

Het is weer kwizzztijd! Trommel je vrienden op en kom gezellig quizen op woensdagavond 29 juni. Test jullie kennis onder het genot van een hapje en een drankje. Vooraf eerst een hapje eten? Dat kan natuurlijk ook! Reserveer dan op tijd via 0416 – 820 390 of mail naar info@lokaaldrunen.nl
Inschrijven kan t/m maandag 27 juni.
Tijd: De pubquiz is van 19.30 – 22.00 uur
Inschrijving: 5 euro p.p.
Inschrijving + weekhap: 17,50 euro p.p.
Maximaal 6 personen per team
Volgende edities:
Noteer ook vast de onderstaande data in je agenda:
– Woensdag 28 september
– Woensdag 21 december