NIEUW: Bestel jouw favoriete producten snel en online via onze webshop!

Het Lokaal en Partycentrum Wijnand van Delft gaan bezorgen!

Wil jij samen met het gezin, je huisgenoten of een paar vrienden in het weekend onbezorgd genieten? Wij bezorgen vrijdag t/m zondag heerlijke en verse ontbijt- en luncharrangementen, een compleet verzorgd barbecuepakket, rijk gevulde borrelplanken én de lekkerste bier- en wijnpakketten!

Wij komen uw bestelling gratis (bij een besteding vanaf € 30,00) bij u thuis bezorgen en halen de volgende dag alles weer netjes op. Er kan al vanaf 2 personen besteld worden en vóór 19:00 uur besteld is de volgende dag vers in huis! Voor de ontbijtjes geldt vóór 14:00 uur besteld is de volgende dag vers in huis!

Wacht niet langer en bestel jouw favoriete producten snel en makkelijk via onze webshop! Tot snel!

Meer informatie over het bezorgen vindt u hier.

Gesloten t/m 28 april

Gezondheid boven alles!

Ook wij moeten onze deuren voorlopig sluiten. Jullie en onze gezondheid gaat natuurlijk boven alles. Wij raden iedereen dan ook aan om het advies van het RIVM op te volgen. Alleen zo kunnen we het coronavirus snel de baas worden!

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!

Team Het Lokaal.

Vacature Assistent-Bedrijfsleider

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een échte horecatopper die beschikt over management skills. Kom jij Yalou (bedrijfsleider) en ons team versterken als Assistent-Bedrijfsleider? Solliciteer dan snel! Stuur je cv en motivatiebrief naar wijnand@wijnandvandelft.nl

Interesse? Bekijk dan hier jouw nieuwe uitdaging!