Vacature medewerker bediening | 32 – 38 uur

Weet jij alles over speciaal bieren en ben jij een échte horecatopper? Heb jij gastvrijheid hoog in het vaandel staan én ben je een ware teamplayer? Solliciteer dan snel! Het Lokaal Drunen is op zoek naar een ambitieuze en gedreven medewerker bediening!

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Met ons enthousiaste team zorgen we ervoor dat onze gasten dagelijks kunnen genieten van een heerlijke lunch, diner en borrel. Jij bent mede het gezicht van Het Lokaal en je draagt bij aan een fantastische informele sfeer.

Als medewerker bediening bestaan je belangrijkste taken uit: voorbeeldfunctie en aansturen van het team, inkoop, de kwaliteit, de beleving van onze gasten en zorg dragen voor de bedrijfsvoering.

Functie eisen:

We zijn op zoek naar een fulltime gemotiveerde en enthousiaste horecatopper die teamspirit en gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan:

  • ervaring in de horeca vereist
  • Sociaal en gastgericht
  • Diploma sociale hygiëne
  • zelfstandig, gedreven en flexibel
  • passie hebben voor lekker eten en drinken
  • beschikken over leidinggevende kwaliteiten

Wat bieden wij jou:

Een uitdagende baan, met persoonlijk contact en de vrijheid om nieuwe ideeën aan te dragen. Naast een goed salaris bieden we jou een uitdagende functie in een jong bedrijf met leuke collega’s.

Wie zijn wij

Wij zijn Het Lokaal, een brasserie gelegen aan het sfeervolle Raadhuisplein in Drunen. Bij Het Lokaal kunt u terecht voor een heerlijke lunch, diner of borrel. We hebben een uitgebreide drankenkaart met meer dan 70 verschillende speciaal bieren én een ruime keuze aan overheerlijke borrelhapjes.

Solliciteren?

Ben jij die enthousiaste kandidaat waar wij naar op zoek zijn, dan zien we graag je motivatie en cv tegemoet. Stuur je gemotiveerde brief met cv naar info@wijnandvandelft.nl