SPECIAALBIER & STREETFOOD FESTIVAL
HET LOKAAL BIERGARTEN FESTIVAL– 19 & 20 SEPTEMBER 2020

Het Speciaalbier & Streetfood festival op 19 & 20 september krijgt een andere invulling! Ondanks het positieve gesprek met de Gemeente Heusden, is het met de huidige maatregelen voor ons niet mogelijk om een leuke proeverij te organiseren. Het idee van diverse kraampjes met brouwers en restaurants die een mooie proeverij aanbieden is in deze tijd helaas niet mogelijk. Maar niet getreurd! Het Lokaal organiseert nu 2 dagen lang het Biergarten Festival!

 Biergarten Festival 19 & 20 september
2 dagen lang wordt het Raadhuisplein (Rathausplatz) omgetoverd tot een gezellige Biergarten. Een échte Lokaal biertuin met mooie speciaalbieren, lekker eten, fantastische muziek en een goede Duitse band. En vanuit een oude brandweerwagen worden de leukste platen gedraaid!

Kwam je ”speciaal” voor de speciaalbier proeverij? Ontdek dan alle speciaal bieren van Het Lokaal! Met méér dan 70 speciaal bieren op onze kaart, kun je nu ook zelf een bierproeverij houden.

We hebben maar een beperkt aantal zitplaatsen, dus ben er op tijd bij!

Uitje voor het hele gezin!
Terwijl de ouders genieten van de Duitse sferen, kunnen de kinderen zich de hele dag vermaken op het springkussen en de Minigolf. En bij de Kinderkraam kunnen ze een heerlijk snoepzakje, frietje en onbeperkt ranja halen. Kortom: een weekend speciaal genieten voor het hele gezin!

Algemene informatie
Zaterdag: 15:00 tot 23:30 uur
Zondag: 14:00 tot 21:00 uur
*Entree: € 5,00 euro
Kinderticket: € 7,50 euro
Adres: Raadhuisplein 12, 5151JH, Drunen

Houdt onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

*U betaalt € 5,00 entree en hiermee heeft u niet onbeperkt toegang tot het festivalterrein. Eenmaal het festivalterrein verlaten betekent dus niet dat u op een later tijdstip weer vrijblijvend toegang heeft. 

De Biergarten wordt mede mogelijk gemaakt door: Tuinplantencentrum Van Krugten