SPECIAALBIER FESTIVAL – 28 & 29 mei

DRUNEN – Zaterdag 28 & Zondag 29 mei vind alweer de vijfde editie van het Speciaalbier Festival plaats. Het Lokaal Drunen tovert dit weekend Het Raadhuisplein om tot een waar festivalterrein.

Proeven – Proosten – Praten
De speciaalbierliefhebbers weten het inmiddels: er valt iedere editie van ons Bierfestival wel iets nieuws te ontdekken. Bij maar liefst 6 Brabantse Bierbrouwers kunnen er meer dan veertig speciaal bieren geproefd worden. We zijn daarna ook heel benieuwd naar jouw favoriet!

Foodtrucks
Bij een speciaalbiertje hoort natuurlijk ook een goedgevulde maaltijd of iets lekkers voor bij de borrel. Bij de Foodhoek bestel je jouw favoriete streetfood gerechtjes en borrelhapjes.

Entertainment
2-dagen lang zorgen diverse live bands en de Jukebox voor de gezellige tunes. Op zaterdagmiddag en zondag kunnen de kinderen springen en spelen terwijl de ouders genieten van de lekkere speciaal bieren en hapjes. En er is nog veel meer te beleven en te ontdekken. Kortom: een weekend speciaal genieten voor het hele gezin!

Volg Het Lokaal Drunen op Social Media en blijf op de hoogte over het Speciaalbierfestival in Drunen. Want hier maken we de brouwers, live bands en al het overige entertainment bekend!

Ticketverkoop

Klik hier en koop jouw tickets voor het leukste Speciaalbier Festival in Drunen!

Algemene informatie

Zaterdag:                             15:00 tot 00:30 uur
Zondag:                               14:00 tot 20:00 uur

Dagticket:                           € 7,50 euro
Weekendticket:                 € 10,00 euro
Kinderticket:                     € 7,50 euro (per dag)

Adres:                                  Raadhuisplein 12, 5151 JH in Drunen