Bezorgen van uw favoriete producten

Wil jij samen met het gezin, je huisgenoten of een paar vrienden in het weekend onbezorgd genieten? Wij bezorgen vrijdag t/m zondag heerlijke en verse ontbijt- en luncharrangementen, een compleet verzorgd barbecuepakket, rijk gevulde borrelplanken én de lekkerste bier- en wijnpakketten!

Bezorgtijden
Wij bezorgen op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 15:00 – 19:00 uur onze diverse Barbecuepakketten, borrelplanken en drankpakketten. Onze ontbijt- en luncharrangementen worden bezorgd op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 9:00 – 12:00 uur.

U kiest vooraf een gewenst tijdstip, met een marge van ongeveer een half uur. Wij rekenen geen verzendkosten bij bestedingen vanaf € 30,00. Er kan al vanaf 2 personen besteld worden en vóór 19:00 uur besteld is de volgende dag vers in huis! Voor de ontbijtjes geldt vóór 14:00 uur besteld is de volgende dag vers in huis!

Wij vinden uw en onze gezondheid het allerbelangrijkst. Zo schudden onze bezorgers geen handen en gebruiken zij na ieder klantbezoek desinfecterende handreinigingsgel. Daarnaast vragen wij u om zoveel mogelijk vooraf via iDeal te betalen, zodat er zo weinig mogelijk contact hoeft te zijn met onze pinautomaten of met contant geld.

Ophalen materiaal
De ophaaldag staat vermeld op uw aflever bon. Deze dag komen we tussen 09:00 – 13:00 uur alle spullen weer ophalen. Bij het ophalen hoeft u zelf niet aanwezig te zijn. U kunt de spullen op dit tijdstip voor uw deur zetten. Indien wij helaas niet alle materialen retour hebben ontvangen, zijn wij genoodzaakt een factuur te sturen van de missende materialen.

A lá minute bestellingen
Bedenkt u vandaag pas om heerlijk en onbezorgd te gaan barbecueën en/of borrelen? Neem dan contact met ons op via 0416 37 34 34 vóór 15:00 uur en wellicht kunnen wij nog een heerlijk pakket voor u samenstellen.

Webshop
Wacht niet langer en bestel jouw favoriete producten snel en makkelijk via onze webshop! Tot snel!