Drunen – Drunen (s)tapt door is een gezamenlijke actie van lokale ondernemers en is ontstaan om de Drunense Horeca te steunen. Want bij aankoop van jouw Drunense sneakers krijg je €75,00 terrastegoed retour. Een mooie samenwerking die loopt als gegoten. Net als de schoenen natuurlijk!

Drunense sneakers
Laat zien dat je ’n echte Drunenaar bent en steun de lokale horeca. En met deze Drunense sneakers zit jij er straks tip top bij op het terras. Deze gezamenlijke (en belangeloze) actie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Drunen Schoenfabriek die de Drunense sneaker op maat voor je maakt, Vermeulen & Vermeulen Reclame verzorgt de opdruk van de sneaker, Maerschalk Mediaproducties heeft de schoen ontworpen en Smits Modeschoenen Heusden & Het Lokaal Drunen dienen als Paslokaal. Kortom: een mooie samenwerking van lokale ondernemers!

Limited Edition – 100% made in Drunen
Deze échte Drunense sneaker kun je vooraf passen bij Het Lokaal Drunen of onder begeleiding van de experts bij Smits Modeschoenen in Heusden.

Op zaterdagen tussen 12:00 – 16:00u is het mogelijk om te passen bij Het Lokaal. Maak hiervoor een afspraak via info@lokaaldrunen.nl of bel naar 0416 820 390. Vanaf de heropening van de horeca is het mogelijk om 7 dagen per week (tijdens openingstijden) te passen. Bij Het Lokaal pas je de schoen zelf en zal dit niet onder begeleiding zijn.

Bij Smits in Heusden kan passen onder begeleiding dagelijks en zelfs in de avonduren. Maak hiervoor een afspraak via 0416 661 268 of mail naar info@smitsschoenen.nl.

Het Lokaal sponsort lokaal
De sneakers bestel je simpel en snel via de webshop van Het Lokaal. Je betaalt vooraf € 75,00 aan en betaalt het resterende bedrag van €124,00 bij het afhalen van jouw Drunense sneakers. En dan krijg je direct je terrastegoed van maar liefst €75,00 (3 x 25 euro) mee. Deze kan je weer inleveren bij jouw favoriete Drunense horeca (alle horeca gelegenheden in Drunen) wanneer de terrassen weer geopend zijn.

Ben er op tijd bij, want deze Limited Edition sneaker is maar tot 31 juli te bestellen. Stap jij binnenkort op Drunense sneakers?

Foto’s zijn gemaakt door Drunen4you